official european office of
Sensitiv Imago
     
Slide 1 jFlow Plus
Slide 2 jFlow Plus
Slide 3 jFlow Plus
Slide 4 jFlow Plus
Slide 5 jFlow Plus
Slide 6 jFlow Plus
Slide 7 jFlow Plus
Slide 1 jFlow Plus
Slide 2 jFlow Plus
Slide 3 jFlow Plus
Slide 4 jFlow Plus
Slide 5 jFlow Plus


Računarska dijagnostika zdravlja – Sensitiv Imago.

Voleli bismo da Vam predstavimo modernu računarsku dijagnostiku zdravlja „Sensitiv Imago“!Možda se pitate šta je taj „Sensitiv Imago“?

Sensitiv Imago je hardversko-softverski dijagnostički uredjaj koji služi za kompletno testiranje ljudskog organizma. Naš najnoviji softver „Lifestream“ je rezultat dugogodišnjih laboratorijskih istraživanja specijalistâ Holdinga iz celog sveta.

Tačnost i stabilnost tog uredjaja su unikatni na ovom tržištu.

Cilj uredjaja Sensitiv Imago je da Vam se pomogne da stvarno preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem. Neinvazivno računarsko testiranje organizma oduzima nekoliko časova, pruža Vam kompleksan pogled u zdravstveno stanje te pomaže sa odabiranjem individualnog preventivnog i stabilizacionog programa. Nekad je naravno bolje da odmah posetite odgovarajućeg specijalistu, ali su mogućnosti računarske databaze mnogo šire. Neće Vam pružiti samo pogled na njegove pojedinačne delove, već ćete moći kompleksno da sagledate celokupan organizam i ispitate povezanost pojedinih poteškoća sa njihovim potencijalnim posledicama.

Sa našim najboljim modelom 530CE, koji je certifikovan u EU, možete da postignete uspešnost od čak 96%. Zahvaljujući tačnoj i blagovremenoj dijagnostici, uvek možete da odaberete najbolji put do ozdravljenja.Računarska dijagnostika zdravlja se temelji na teoriji biorezonance. Svaki mikroorganizam ima svoj frekvencioni spektar. Svaka ćelija, organ, tkivo imaju svoje polje frekvencija zahvaljujući kojim možemo da odredimo stepen odstupanja od norme.

U današnje vreme je računarska dijagnostika organizma sve popularnija i ljudi žele više da se brinu o svom zdravlju. Zahvaljujući računarskoj dijagnostici zdravlja možete da a) otkrijete funkcionalnost bilo kojeg organa ili sistema u svom telu b) pronadjete patološke procese već u njihovom ranom stadijumu c) odredite kojeg specijalistu treba da posetite i d) počnete sa lečenjem na vreme. Ovaj metod je sasvim siguran, čak i za decu.Zašto da izaberete baš nas?

  1. Naš je uređaj dobio zlatnu medalju na Izložbi inovacija 2009, godine u Bugarskoj.

  2. Jedino Sensitiv Imago radi sa stvarnim živim objektom (čovekom) – svi ostali uređjaji rade s virtuelnim modelom.

  3. Svi uređjaji Sensitiv Imago su europski uredjaji čiji su delovi proizvedeni u Nemačkoj i Koreji.

  4. Svi naši uređjaji imaju patentirane SBA senzore. Svi ostali uredjaji koriste starije triger-senzore.

  5. Sensitiv Imago postiže najveću preciznost na tržištu.

  6. Naš softver se aktualizuje i poboljšava svake godine. Mogućnosti i funkcije programa se neprestano šire, a potencijal programa ustvari nema limita.

  7. Ne bavimo se samo prodajom uredjaja, educiraćemo Vas takodje za rad s uredjajem, obezbedićemo i napredne edukacije, pomoći ćemo Vam sa razvojem Vašeg poduzimanja i podržaćemo Vas kao svog lokalnog predstavnika.

  8. Takodje garantujemo kompletan servis u centru Evrope, pružamo dvogodišnju garanciju i servis posle isticanja garancije.

  9. Najviši stepen obezbedjenja uredjaja sprečava eventualnu zloupotrebu kako samog uredjaja, tako i softvera (npr. kradja databaze pacijenata).
Jeste li impresionirani? Posjetite nas
ili nam pošaljite e-mail!

Pišite nam


Naši partneri